Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan bir tekstil fabrikasında akşam yemeği olarak mantarlı tavuk sote ve makarna yiyen yaklaşık 100 işçi, evlerine döndüklerinde mide bulantısı, kusma gibi rahatsızlıklar yaşadı. Bu durum üzerine kendi imkanlarıyla Kavak Devlet Hastanesi’ne giden işçilerin çoğu tedavilerinin ardından taburcu edildi. Hastanede tedavisi devam edenlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayda işçilerin yedikleri yemekten zehirlendikleri şüpheleniliyor.
Samsun’da gıda zehirlenmesi: 100 işçi hastanelik oldu
Samsun'da gıda zehirlenmesi şüphesiyle yaklaşık 100 işçi hastaneye başvurdu.
More Stories
Kurtulmuş’tan Trump’ın Gazze planına tepki
Lübnan’dan İsrail’e Geçmeye Çalışan 3 Türk Vatandaşı Hava Saldırısında Öldürüldü
İlk kez umrede görüntülenmişti: İşte Suriye’nin First Lady’si